Läkaren.

Har tagit sovmorgon idag, gick upp vid kl.8 och det var helt underbart att få sova 2 timmar extra!

Igårmorse vaknade jag och hade pissont i halsen igen, halsmandeln på vänster sida har börjat spöka igen, smärtan gick ut i tungan så kunde knappt äta någon frukost.
Tog bussen till jobbet 07.40 som vanligt och mådde skit hela vägen..
Efter lunch nångång blev jag ännu sämre, hade feber och var svullen och flammig i hela ansiktet, Johanna frågade om jag kanske hade körtelfeber men efter att vi insåg att jag inte hade ont i några andra körtlar så var jag säker på min sak.
Så jag ringde Hälsans vård här i Jönköping och fick en tid idag 11.15 till en utländsk läkare, sköterskan som jag pratade med trodde kanske att jag hade något emot utländska läkare för direkt efter att hon sagt hans namn sa hon: "men han är en jättebra läkare!"
För mig spelar det ingen roll om han är utländsk eller inte, känns nästan som om dom utländska läkarna tar sjukdomar på mer allvar!
Mådde så dåligt att jag nästan somnade på klipp-pallen så funderade starkt på att åka hem, kände inte det var riktigt lämpligt att klippa någon när jag var som jag var i huvudet, men jag tog det lugnt och vilade lite och bestämde mig för att stanna kvar och ta emot min klipp&sling kund på eftermiddagen vilket jag gjorde rätt i :)
Hon har en underbar kund, hur trevlig som helst och hon blev jättenöjd med slingorna, hon bokade in en tid till lördag då jag ska locka håret och göra några inbakade flätor på sidan, hade varit tråkigt att missa en sån kund så jag gjorde verkligen rätt genom att stanna kvar.
Läste nyss en tjejs blogg som hade opererat bort dina halsmandlar och det verkar inte vara så härligt, så nu sitter jag här och funderar om jag verkligen har så ont så jag verkligen behöver kolla upp det.
Men har haft ont till och från i 1 år nu ungefär och denna gången har det hållit i sig MKT längre än innan så det är lika bra att kolla upp det.. Har fortfarande svårt för att äta så känns dumt att skjuta på det.
Normala halsmandlar                   Mina halsmandlar






Ska gå och göra vid mig nu sen får vi se vad läkaren säger, kommer med uppdatering ikväll.
Vi hörs!

Igen.....

Ursäkta den dåliga uppdateringen igen!

Är ledig på torsdag så då kommer en ordentlig uppdatering :)
Vi hörs!

Ansiktsbehandling!

Idag har jag ÄNTLIGEN använt presentkortet hos "Annas hudvårdsateljé" och det var helt underbart!

För tvättade hon av mitt ansikte sen fick jag ligga under ånga i ca 10min och efter det visste jag vad som väntade så direkt när ångan stängdes av visste jag vad det var dags för, porklämning, fy fan vad ont det gör! Men det är så härligt efteråt, man känner sig helt ren och fräsch!

Efter klämingen fick jag huvud och axelmassage i ca 30min och efter det en fet kräm som skyddade.
Helt underbart!


Innan ansiktsbehandlingen uträttade jag en massa ärenden eftersom jag hade en ledig dag idag :D


Efter ansiktsbehandlingen mötte jag upp Erik vid "Söderskor" (skoaffären här på torpa) där jag hittade ett par underbara Clarkskängor! Så nu har jag ett par som både funkar som höst och vinterskoj, vilket kap :P


Min älskade nyinköpta känga!



Efter det mötte vi upp Calle och åt sen sen lunch på Kaffé Paus, tog en sallad som var ENORM! Och god!
Sen gick vi en runda på stan där vi fick lite smått och gott inhandlat.


Sen cyklade vi hem och fixade lite här hemma, gick och handlade lite mat och gjorde sen toast till kvällsmat, sen stack Erik iväg på tentafirande så nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja, sen blir det nog lite målande på min senaste tavla som jag inte jar gjort klar ännu... Eller så blir det "Toy story 2 & 3" och om jag orkar "Twilight Eclipse" :D


Imorgon är det dags för jobb igen, blir nog en del målande där också kan jag tänka mig.
Jag och Johanna har kommit på att när vi har en håla mellan kunderna kan vi designa våra boknigssidor, slänger in en bild på det en dag sen, börjar bli riktigt snygga!





Vi hörs!

Så dålig, så dålig...

Måste börja skärpa mig med inläggen..

Är hemma i Skåne över helgen för att fira Siv som fyllde år igår, så ikväll blir det kalas.

Imorgon ska Erik spela match med Ignaberga och då ska jag passa på att träffa familjen i Kärråkra, ska även klippa mormor och Sara :)

Sen blir det upp till Jönköping imorgoneftermiddag/kväll igen.


Går förövrigt bra på salongen fortfarande vilket är skoj!



Tänkte slänga in ett inlägg om vad ska har hänt under denna sommaren lite senare för er som är intresserade.



Nu ska jag slänga mig in i duschen innan gärsterna börjar anlända.



Vi hörs!

RSS 2.0