Jönköpings marknad.

Har inte hänt jättemkt denna veckan, har sökt massa sommarjobb men verkar tyvärr inte gå så bra som jag hade tänkt. Är ju inte jättelätt att få ett sommarjobb nu förtiden och jag är väl kanske inte ute i så god tid som jag borde.
Men men, jag hoppas på att jag ska få någon vecka någonstans iaf.
Funderade på om man kunde hitta några som man kanske kunde klippa gräsmattan åt eller gå ut med hunden eller kanske vara barnvakt. Vet bara inte var man ska hitta dom, känns ju inte som om man vill sätta upp en lapp på maxi om att söka svartsommarjobb..

Var på möte med Johanna i onsdags på ams, om jobbgaratin för ungdomar. Får se hur det går med det, hoppas bättre än med Alfa iaf..



Jaja, igår var Erik och pluggade på skolan fram till 16-tiden då jag cyklade dit och mötte upp Erik och Calle för att sen cykla vidare ner till marknaden. Var en ganska så trevlig marknad fast vädret kunde ha varit bättre, var bara 11grader ute och molnigt.
Vi var hungriga allihop så vi tänke att där kanske fanns någon god marknadsmat men tyvärr inte, så efter att vi kollat in marknaden lite så gick vi bort till Evergreen och åt pizza och kebabtallrik och det var nog en av de godaste kebabtallrikar jag ätit!

Imorse stack Erik ut och sprang med Calle vid 9-tiden, efter det gjorde vi oss redo för att gå ner till marknaden igen för att kunna gå där i lugnt och ro i det fina vädret som vi haft idag, himlen öppnade sig en gång i någon minut för att sen fortsätta att vara fin väder hela dagen.
Vi köpte en hallonrem och blev bjudna på glass av lidl. Gick även in på Gina Tricot där jag hade spanat in en jättesnygg korallfärgad bikini men såklart fanns ju bara en del i rätt storlek. Fanns bara en del i rätt storlek på deras hemsida också så jag frågade om dom visste när dom skulle få in fler men det visste dom inte förren kvällen innan så det blir väl att jag får stå där vid 10 när dom öppnar varje dag nästa veckan för att inte missa när där kommer in nya. Lite drygt men det är den värd. Har aldrig känt mig så snygg i en bikini som jag gjorde i denna så jag ska ha den, så är det bara!
Efter det gick in på systemet så Erik kunde handla inför ikväll då han är på en avslutningsfest för ortopedtreorna.



Här är bikinin som jag jagar för fullt, den ska bli min!




Så ikväll har jag en Sara-kväll. Har laddat upp med chips, dippa, morotstavar och film, kommer nog se Eurovision också, så gött att Sverigen inte ens gick vidare :)


Har tittat lite på Sverige-Bosnien ikväll, står 1-1 just nu. Ganska spännande.


Imorgon blir det en joggingtur runt munken för mig och Erik annars blir det nog mest plugg och slapp imorgon.



Ha det bra, vi ses!

Hairfashion 2010

Hej!


Har spanat runt lite och kommit över riktigt härliga accessoarer och frisyrer som gäller för våren/sommaren 2010.


Flätan på sidan kommer tillbaks stort redan i vår. Ju STÖRRE och LÄNGRE desto BÄTTRE.
Och för er som inte har så långt hår kommer det snart komma lösflätor att köpa.




En annan stor trend som redan har kommit är mittbenan och håret ska se naturligt ut, inga söndersprayade lockar och inget jätteburr. Helt naturligt och fint.
Snurrarna fortsätter vara en stor trend även över sommren. Whitney Port vet hur man ska se ut, så slå 2 flugor i 1 smäll och satsa på mittbena med snurrar! Fräscht och snyggt, både till vardag och fest.





Den höga knuten kommer vi se ofta i sommarvärmen, lätt att fixa och ger en avslappnad känsla men kan även vara den ultimata uppsättningen till festen. Snyggt och väldigt enkelt.
Sen har man börjat se vattenkammat bakåtslick på tjejer, ser ju också väldigt fräscht och ledigt ut.





Sen kommer vi till accessoarerna, nu är de gamla sick-sack banden påväg tillbaks.
Så har du några undangömda så är det dags att leta reda på dom NU!
Och man ska inte bara ha ett band som innan utan ju FLER desto BÄTTRE.

Rosetter och hårband ska det också vara till våren/sommaren.
Även här ju STÖRRE desto BÄTTRE.
Kombinera gärna en hög knut med en stor färgglad rosett, eller en touperad snelugg med stort hårband.
Tänk STORT och MKT FÄRG. Helst pastellfärger.


Även diademen håller sig kvar ett tag till. Och här ska det också vara stort och gärna lite på sidan.





Här kommer ett Budget vs Lyx tips.

Till vänster: LYX Rosett-diadem från Miu Miu/Net-a-porter.com, 1200 kr.
Till höger: BUDGET Rosett-diadem från Monsoon/Monsoon.co.uk, 70 kr.




Färgmässigt i vår/sommar så gäller:

För blonda: Guldiga, glamorösa nyanser.
För mörkahåriga: Koppartoner och varma nyanser som t ex kastanj.






Och för er killar är det Retrofrisyren som är inne under 2010.
Nu kan ni blanda ihop en frisyr från 30- och 40-talet men även lite från 50- och 70-talet.



Hoppas jag har varit till lite hjälp iaf.

Nästa modeinlägg kommer nog handla lite mer om vårens och sommarens sminkningar.
Kommer även komma en hel del uppsättningar.



Vi hörs!


Picknick.

Ska försöka bli bättre på att skriva här.


Har inte hänt jättemkt sen jag skrev sist. Har varit lite sjuk men är bättre nu.

Helgen har varit bra, i fredags pluggade Erik nästan hela dagen så på kvällen hade vi mys med film och godis.
Vi såg "Beck - levande begravd", jag brukar inte bli rädd men jag skrek verkligen rätt ut under en scen i filmen. Men det var nog den bästa Beckfilmen jag sett. Man brukar kunna lista ut vem som har gjort vad men det var nästan omöjligt i denna.

I Lördags gick vi upp ganska tidigt för att städa undan lite och förbereda för mammi och pappi kom upp och hälsade på, men tyvärr ingen Emma.
Vi började med att fika hemma på min jordnötssmörglasspaj med choklad som jag bakat för första gången, riktigt god faktiskt, påminner om snickersglass.
Efter det gick vi ner till östra centrum och kollade lite affärer, sen ner till piren där vi åt glass i solen vid vattnet.
Efter det bar det hemåt igen, där vi fixade ihop det som var kvar att fixa till pastasalladen, sen packade vi ner mat, dricka och melon och gick upp till stadsparken där vi gick runt och tittade på djuren lite sen hade vi picknick, jättemysigt och vi hade fint väder hela tiden!
När vi var klara i stadsparken stack vi hem till lägenheten igen där Erik och pappi spelade lite tv-spel innan dom körde hem igen. 


Atollen, Östra centrum.


Påväg till piren.


En av shoppinggatorna, Östra centrum.


Här görs det pastasallad.


Stadsparken.



Senare på kvällen tittade jag och Erik på "Shutter Island", eller jag tittade på den iaf, Erik hann se knappt halva innan han deckade i soffan. Den var också helt okej, fick hålla för ögonen några gånger, har blivit så jäkla feg på sista tiden, jag har aldrig varit rädd för filmer innan. Jag och Sara brukade mest sitta och skratta åt dom men blir kanske läskigare när man tittar ensam :P


Idag har vi mest tagit det lugnt, gjort klart min korsordstidning så jag kan skicka in den för första gången, hoppas på att vi vinner en filmkamera, hade varit skoj att ha. Annars har Erik pluggat lite och är nu och spelar fotboll.
Jag kanske ska försöka komma igång med målandet igen, har tappat det helt, här står en halvfärdig tavla som har stått ett tag nu, borde kanske ta tag i den.


Hade tänkt börja skriva några frisörinlägg då och då, med vilka trender som gäller just nu, vilka accessoarer man ska ha till våren och sommaren 2010. Kommer kanske ett redan imorgon!



Får se om det blir tavlan eller Per Morberg nu, antagligen blir det det sistnämda :)


Ha det bra, vi ses!

Tillbaks igen.

Hej!

Har haft lite att tänka på så har inte orkat skriva här på ett tag.



Har iaf fått sommarjobb på DA, 3 veckor tillsammans med syster, kommer bli skoj!
Ska försöka hitta ett till sommarjobb som jag kan ha innan DA eftersom jag inte börjar där förrän v 28.



Vi fick låna Calles bil så vi körde hem till Skåne i fredags, skönt att komma hem lite.

Valborg firades med Chiffe och Joel i Lund. Är verkligen glad att vi bor i en så bra studentstad! Gillar inte riktigt Lund.
Dagen efter, lördagen, åkte vi från Lund vid lunch till Lomma där mamma och pappa var med husvagnen med Danne och Ulrika, Ulrikas föräldrar, Linda, Roger och deras underbara barn.
Jag och Erik lekte mycket med Liv, ritade skattkartor, ritade, spelade yatzy och kort. Riktigt skoj!
Senare grillade vi, helt underbart med grillat, nu börjar verkligen sommaren komma.
Jag, Erik och Felix cykla en runda längs campingen och stranden, sen stannade vi och tittade lite på kitesurfarna.




Kitesurfing i Lomma.


På söndagen började vi dagen med att ta det lugnt på morgonen i Vanneberga, senare gick vi ut för att måla om muren, tog ett tag men blev riktigt fint. Senare vid 18-tiden åkte vi Hässleholm där jag slingade och klippte Ulrika inför ett bröllop som dom skulle på.
Efter det blev det vars en gyrostallrik och sen körde vi mot Kärråkra en sväng.



På måndagen tog vi det mest lugnt, packade ihop våra grejer inför tillbakafärden, var i skogen en runda.
På vägen upp igen körde vi inom mamma och pappa för att säga hej då.


Nu i veckan har det inte hänt så mkt, vi har mest tagit det lugnt, Erik var på kåren i onsdes. Och idag ska dom ha en ortopedsfest som dom har hand om. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, krypa upp i soffan med en filt, kanske lite chip och choklad och hoppas att där är något bra på tv, annars kanske jag hyr en film. Ska försöka att inte tänka så mkt, bara ta det lugnt och slappna av. Kan behövas.


Imorgon var det egentligen tänkt att mamma, pappa och Emma skulle komma upp och hälsa på men det ska tydligen ösregna hela dagen så det var ju inte så lyckat tyvärr. Mysigare om dom kommer när det är fint väder så man kan gå till piren och kanske stadsparken och fika i solen. Får ta det längre fram.


Igår bestämde jag och Emma oss för en tatuering. Det blir en syskontatuering, ett E för Emma och ett S för Sara. Längtar!!! :)


Typ något sånt här.



Nu ska jag börja städa lite, tänkte vara duktig och putsa fönsterna idag också så jag hoppas regnet håller sig borta.



Ha det bra.
Vi hörs!

RSS 2.0