Oj.

Oj oj oj vad jag är dålig på att uppdatera här...

Har nog hänt en del sen sist.

Fröken klipp har öppnat nu iaf och jag och Johanna jobbar ihjäl oss vissa dagar, sjukt mkt kunder men samtidigt sjukt kul!
Det är rikigt skönt att äntligen har kommit igång och börja jobba igen.

Men det har varit MYCKET krångel påvägen dit, massa pappersgöra och massa svåra grejer att reda ut men nu är vi äntligen igång :)



Har förövrigt varit en helt underbar sommar!
Snacka om ångest när man skulle upp hit igen i mitten av augusti.

Erik var här upp och hjälpte oss igång med grejer i salongen innan öppning, sen var jag här själv i 2 dagar innan jag fick panik och var tvungen att åka ner till skåne igen över helgen.

Sen klarade jag av att vara här uppe själv i 5 dagar innan det var dags för helg igen och då "råkade" jag hitta billiga biljetter hem så blev att jag åkte hem till skåne och Erik som varit hemma 2 extra veckor.

Åkte hem på fredagen den 20e aug.
Fikade med Sara på stan, följe med henne till Maxi och efter det tod jag bussen till Ignaberga där jag smög fram till fotbollsplanen där Erik spelade match.
Hade lurat honom att jag skulle vara kvar i Jönköping över helgen, men eftersom vi firade 5år på fredagen så ville jag hem. Han såg ganska chockad ut när han såg mig sitta på bänken helt plötsligt :)

Dom vann STORT!



Efter matchen blev det fest/bartömning hos Hälleforsarna, riktigt trevligt! Och jag och Erik fick oss en överraskning, vi fira 5år denna fredagen så Joel, Chiffe och Filip ställde sig upp vid karaokemicken och ropade ut att alla skulle ställa sig upp utom jag och Erik och sen fick vi ett riktigt göingehurra av alla :)

På lördagen var jag ganska så trött så vi gjorde en liten utflykt till Wanås vilket var mkt mysigt, förutom det cpläskiga huset! Sjukt att musik och tyg kan göra en människa så rädd.

Efter Wanås åkte vi till Kallsjön men blev inget bad, var lite kallt tyckte jag som helt plötsligt har blivit en badkruka?!
Efter Kallsjön körde vi mot Kärråkra och körde inom Mc Donalds där vi köpte varsin mjukglass med kolasås :)
I Kärråkra förberedde sig mammi och pappi för en mingekväll på Karamellvägen så vi hjälpte till att göra lite mingelmat åt dom. Blev vitlökskex med ett basilikablad och mozzarella och sen blev det smördeg med taco-bredbarost som åkte in i ungen och kom ut som söta minibullar, sen en extra klick tacoost på.
Sjukt gott var det!


På söndagen kom Eriks farmor ut till Vanneberga för att hjälpa till med att sätta ihop en vävstol, vi hjälptes åt allihop och fick ihop den ganska snabbt, sen kom vi på att den hade varit fin i bagarstugan så då plockade vi isär den och satte ihop den där inne igen. Blev riktigt mysigt.
Efter det körde Erik och jag upp i skogen för att leta svamp, Erik hade varit där någon dag innan och markerat ut var dom stora var, men när vi kom dit och hittade markeringarna så hade äckliga, slemmiga skogssniglar käkat upp hälften av samparna, men vi hittade en del ändå :) Blev karl-johansvampar denna gången.
Åker ju hem helgen den 10e sep igen för då fyller Siv år, så då blir det nog en liten svamprunda igen, då har ju kanske höstvädret kommit igång.





Tog lite sovmorgon från jobbet idag, så har hunnit snacka med både försäkringskassan och med en försäkringsgubbe, känner mig duktig!


Nu ska jag se om jag kan hitta något att luncha till lite senare, sen ska jag åka bort mot salongen med bussen om en stund.



Vi hörs!

Tillbaks till Jönet.

Om några timmar påbörjar vi vår resa tillbaks till Jönköping.
Eller iaf min, Erik kommer stanna någon dag och hjälpa mig att komma till rätta igen sen åker han ner till härliga skåne nån vecka till.

Ska börja packa det sista nu så det får komma uppdateringar från sommaren lite senare.



Vi hörs!

Snabbis.

Kommer ett snabbisinlägg.

Jag och Erik ska ut och paddla kajak imorgon och sen sova i tält så kommer uppdateringar senare i veckan!



Vi hörs!

RSS 2.0